E-post
Lägga till VAIA e-postkonto i Outlook

Hur du skapar konton i Outlook. OBS! För dig med Outlook och VAIA E-post

Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Förutsättningar:

• Du har Outlook installerat på din dator (Den här guiden visar hur det ser ut för Outlook för MS 365)

• Din E-post finns på ett konto hos Vaia Digital AB

• Du har lösenordet till ditt E-postkonto

Ställa in e-postkonto i Outlook

Den här guiden förutsätter att du redan har Outlook igång. Om du inte har det får du följa instruktionerna som kommer, fungerar inte det så skapa ett nytt konto enligt dessa instruktioner!

Klicka på Arkiv->Knappen lägg till konto.

Skriv in din e-postadress och klicka i Avancerade alternativ att du vill konfigurera ditt konto manuellt.

Klicka på knappen Anslut för att fortsätta.

Du får nu fram följande ruta. Klicka på IMAP för att ange att du vill skapa ett imapkonto!

Ange följande IMAP och SMTP-inställningar för att skicka och ta emot e-post. Klicka på nästa.

Ange sedan ditt lösenord!

Tryck anslut!

Om du nu angivit alla uppgifter korrekt ska Outlook ansluta till ditt konto och du ska kunna skicka och ta emot e-post!