Distansbackup
Beräkning av kvotan

Distansbackup version 7.15 och senare

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med version 7.15.6.38 (Vildmarksdata uppgraderade i juni 2018) så ändrades beräkningen av kvotan, och numera räknas inte den data som man har på "egen" lagring med, utan bara det som ligger på Distansbackup CBS. Detta gör att du tex kan ha ett konto på 20 GB, men lagra mer data än så förutsatt att du lagrar den på tex egen lokal disk eller i molnet.

Ahsay som gör programvaran har en pdf om detta, klicka här för att öppna i nytt fönster.