Distansbackup
Fixa indexeringsproblem

Distansbackup indikerar tex "Failed to run..."

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vid vissa tillfällen kan man behöva "rensa bort" indexeringsfiler för att få backup att fungera.

Ett sånt tillfälle är när man ser felmeddelande som börjar med "Failed to run space free up of destination..."

Prova detta och meddela oss om nästa schemalagda backup fortfarande inte fungerar:

1. Se till att ingen backup körs

2. Stäng av schemalagd backup

3. Öppna Aktivitetshanteraren och stäng ned alla processer som heter bJW.exe om någon körs

4. Ta bort filer/mappar från temporära mappen (finns under Annat)

5. Starta om klienten/programmet och kör Dataintegritetskontrollen (finns under Verkyg på startsidan), kolla att den gick bra.

6. Om möjligt - starta en backup direkt och se om den går bra

Punkterna 1-3 ovan är för att garantera att inga (dolda) jobb körs.

Här finns leveratörens guider för hur man gör:

FAQ: How to perform a data integrity check for backup data stored in the backup destination? (5004) (klicka här för länk)

You may need to increase the java heap size of the OBM in order to process the data integrity check:

FAQ: How do I modify the Java heap size setting of AhsayOBM or AhsayACB? (5003)

If there is a message prompted to delete all data when performing data integrity check, please select "NO" and follow the instructions in below article:

ISSUE: Index file for destination of backup set is found to be corrupted (User prompted to delete all data when performing data integrity check) (5153)