Distansbackup
Ta bort borttagen mapp från urvalet

När man tagit bort en mapp på datorn och den ingick i Distansbackupjobbet

Christina Jönsson avatar
Skrivet av Christina Jönsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om man har tagit backup av en mapp och sen tar bort den mappen på datorn så kan man inte längre bocka ur den från urvalet i Distansbackup. För att ta bort den (och slippa få varning om att mappen inte hittas) så loggar man in med kontot på webbgränssnittet (klicka här för att komma dit).

1. Gå in under Användare

2. Välj Urval för säkerhetskopiering

3. Markera (klicka på) det backupset som fil/mapp ska tas bort från

4. Klicka på Källa

5. Markera den/de mappar som ska tas bort och klicka sen på soptunnan