Microsoft Office 365
Ändra lösenord på Microsoft 365 konto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den som är administratör i Office 365 loggar in på https://login.microsoft.com och väljer sedan Admin. Under Användare hittar man alla konton, klicka på nyckelsymbolen på det konto som ska ha nytt lösenord och följ instruktionerna.

För att ändra lösenord på ditt eget konto loggar du in på 365-webben (länk ovan) och går sen till Profil-bilden uppe till höger, klicka sen på Visa konto och sedan Lösenord i vänstermenyn.

När man bytt lösenord kan det vara bra att vänta en stund så att Microsofts system hinner synkas innan man loggar in igen, eller ändrar i sina program/appar (mobilappar säger ofta till när man behöver logga in på nytt).