Microsoft Office 365
Support på Microsoft 365 tjänster

Vaia erbjuder olika nivåer av support för 365

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När det gäller hjälp med olika problem som gäller Microsoft 365 tjänsterna så har vi i dagsläget (sedan maj 2019) tre olika alternativ enligt nedan. Det kan gälla tex återställning av lösenord, lägga in vidarebefordring, ta bort ett konto mm

1. Kunden sköter allting själv, den eller de som har administratörsrättigheter kommer åt alla konton

2. Kunden ber oss om hjälp. Vi fixar och debiterar för tiden, minimi en halvtimme

3. Kunden köper supportavtal, kostar 40 kr/mån/konto, och ber oss fixa.

Vad innebär supportavtalet?

• Svarar på aktuell användares eller företags problem under kontorstid

• Felanmälan dygnet runt per e-post

• Hjälper till vid problem med lösenordsåterställning

• Vi hjälper till vid anslutning av mobiler och klienter

• Vi kan även hjälpa till via fjärrstyrning

• Vi hjälper till att administrera och lägga till och ta bort användare

• Licenshantering, tex ta bort eller ändra licenstyp för användare

Supportavtal är valfritt

Vi erbjuder även 10 dagars full företagssupport för 1500 kr om kund vill ha kom-igång hjälp från aktiveringsdatum.