Domäner
Förnya domän ett eller flera år i förväg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När det gäller förnyelse av domäner så är det normala (om autoförnyelse är aktivt på domän) att vi ca 60 dagar innan en domän skickar ut faktura på förnyelse. När vi registrerat full betalning av fakturan så förnyas domänen.

Men man kanske inte vill vänta, utan vill redan nu förnya domänen ett eller flera år framöver - hur gör man då?

• Logga in i kundzonen och titta under Domäner - Förnya domäner

• Där listas dina domäner som vi är registrar för och därmed kan förnya.

• Markera domän(er) och klicka sen på Förnya i vänstermenyn

• Välj sen för hur många år du vill förnya

• Klicka på Lägg-i-varukorgen-knappen

Vissa toppdomäner tillåter inte förnyelse mer än 1 år i taget (tex .no) och om domänen nyss är förnyad så måste man vänta tills förfallodatum närmar sig innan det går att förnya igen.