Övrigt
Ändra kunduppgifter, avvikande fakturaadress eller en kontaktperson
Ändra kunduppgifter, avvikande fakturaadress eller en kontaktperson
Christina Jönsson avatar
Skrivet av Christina Jönsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Börja med att logga in i kundzonen

Ändra dina kontaktuppgifter och faktureringsmetod

Klicka på "gubben" uppe i högra hörnet
Välj Ändra kontoinformation i menyn
Under Kundinformation och Fakturaadress ändrar du kontaktinformation.
Under Betalningsmetod ändrar du hur du vill ha fakturorna.
Under Ytterligare information finns annat, tex kan du välja om du vill slippa betalningskvitto och om du vill ha information vid driftstörningar.
Glöm inte att klicka på Spara ändringar när du är klar!

Lägga till en fakturakontakt

Klicka på Hantera kontakter
Under Välj kontakt, välj Lägg till ny kontakt
Oftast vill man bara att fakturan skall skickas till en annan e-postadress, tex inskanning, fyll då bara i fältet e-postadress och kryssa i Faktura e-post under E-postinställningar
Men om du vill ha en annan adress på fakturan fyller du även adress, postadress etc.
Klicka på Spara ändringar

Om du vill ha en annan adress på fakturorna, dvs som du just fyllde i, måste du gå tillbaka till Mina uppgifter och ändra Förvald fakturakontakt. OBS - Glöm inte att spara!

Radera kontakt

Gör som ovan, välj den kontakt som ska bort. Längst ned till höger finns en Radera kontakt knapp som du klickar på.

Huvudkontakt

Observera att den som står som huvudkontakt får all information från oss, dvs fakturorna skickas normalt dit även när det lagt upp en separat e-post för fakturor. Om huvudkontakten INTE vill ha olika utskick (tex fakturor) så kryssar man ur det på sidan med Mina uppgifter.

Flera användare

Om ni är flera som skall kunna logga in i kundzonen måste du lägga upp var och en som separat användare.

Klicka på Hantera användare och sen på knappen Bjud in ny användare där du anger e-postadress och sätter vad den personen ska ha för behörigheter innan du klickar på knappen Skicka inbjudan.