Övrigt
Registrera sig som kund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Oftast registrerar man sig som kund i samband med första beställningen, men ibland kan behöva bli kund vid andra tillfällen, tex om du ska ta över en webbplats eller annan tjänst hos oss. Då kan man gå till inloggningssidan och uppe till höger välja Registrera. Det går också att gå direkt till denna sida: https://my.vaia.cloud/register.php

Om du går via någon av våra partners så kan de hjälpa till med detta.