Kundzon
Uppsägning av tjänst
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man av någon anledning vill säga upp en tjänst hos oss gör man det via kundzonen:

1. Logga in i kundzonen och navigera till Tjänster.

2. Till höger om respektive tjänst finns tre små prickar, klicka på dom och välj Hantera

3. Under Verktyg (meny till vänster) hittar du alternativet Uppsägning som du klickar på.

4. Skriv gärna en kommentar, så vet vi varför, tex om det är något vi behöver bli bättre på för att få tillbaka dig som kund.

5. Välj om tjänsten ska avslutas direkt eller vid periodens slut.

6. Du kan också få upp fråga om domän kopplad till tjänsten ska sägas upp.

7. Du får ett automatiskt svar på att vi tagit emot uppsägningen.

Hur vet jag om mina domäner förnyas automatiskt eller är "uppsagda"?
    Inne i kundzonen, under Domäner --> Mina Domäner ser du alla dina domäner som ligger hos oss. För varje domän ser du när vi kommer att fakturera nästa gång (minst 60 dagar innan den förfaller) om den har Förnya automatiskt satt till Aktiverad. För domäner med denna funktion Inaktiverad så kommer vi inte heller att skicka någon förnyelsefaktura och domäner kommer att "gå ut" när den förfaller.

Kan jag inte bara skicka ett mail till er och ni lägger in uppsägningen?
    Nej, tyvärr vill vi att ni gör uppsägningen via kundzonen så att "rätt saker" blir uppsagda och att vi inte kan missförstå er.