Ekonomi
Titta på mina fakturor
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att se vilka fakturor du har, både betalda och obetalda så loggar du in i kundzonen. Antingen klickar du direkt på Fakturor-knappen (övre delen, längst till höger) eller så går du via vänstermenyn Ekonomi --> Mina fakturor. Klicka på den faktura du är intresserad av för att se detaljer och till höger finns Ladda ned

Här kan du både se och hämta ut fakturan som pdf, och även betala direkt med kort.