Kundzon
Tvåfaktorautentisering

2FA i kundzonen

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Numera har vi stöd för tvåfaktorautentisering (2FA) för inloggning till kundzonen. Detta har vi aktiverat dels för att kunder efterfrågat funktionen, men även för att skapa en säkrare kontohantering för dig som kund. Dina tjänster kan påverkas om obehöriga kommer åt kundzonen och kan göra oönskade saker med domäner och tjänster.

Så här aktiverar du 2FA:

1. Logga in i kundzonen (https://my.vaia.cloud/login)

2. Klicka på "gubben" (din användare) uppe till höger

3. Välj Säkerhetsinställningar

4. Klicka på knappen Kom igång för att aktivera.

5. Följ guiden hur du kommer igång

Vi erbjuder för närvarande endast alternativet Time-Based Tokens och föreslår tills vidare att du använder appen Google Authenticator för ändamålet, lycka till!