Alla samlingarÖvrigt
Köpa SSL-certifikat
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi kan erbjuda SSL-certifikat från AlphaSSL och GlobalSign till konkurrenskraftiga priser (numera kan man inte köpa certifikat för längre tid än 1 år):

AlphaSSL

990 kr

AlphaSSL wildcard

1990 kr

I priset ingår att vi hjälper dig att skapa en CSR och installera certifikatet på din webbplats. Alla cert har stöd för både www och utan www. Har man ett wildcard får man stöd för *.domain.tld och domain.tld.

Om webbplatsen inte finns hos oss så levererar vid exporterat certifikat och nyckel som nedladdningsbar zip-fil i er kundzon.

Vi kan även erbjuda andra certifikat, för offert maila vad ni behöver till support@vaia.se