E-post
Arkivera e-post via webbmailen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om man behöver rensa sitt konto, men endast använder webbmailen så är det inte lika lätt att arkivera som tex Outlook kan göra.

Ett alternativ är att först skapa en sökmapp, sen exportera den till en zip-fil (då blir varje mail en .eml-fil som vissa epostprogram kan öppna) och sen radera alla mail i sökmappen. Glöm inte bort att tömma papperskorgen eftersom det är först då som utrymme på kontot frigörs. Här finns info om hur man skapar en sökmapp: länk till annan KB-artikel