E-post
Jag kommer inte åt webbmailen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om sidan bara laddas om så att du kommer tillbaka till startsidan så kan du behöva rensa webbläsarens historik (cache), gör det och försök sedan att surfa till webbmailen igen.

Glömt var sidan med webbmail är?

Här finns direktlänk: Webbmailen

Du kan också gå till vår webb och sen välja Logga in uppe till höger

Hur man gör för att rensa historiken kan skilja lite mellan olika webbläsare, men titta tex under menyknappen (ofta 3 vågräta streck) och se om du hittar Historik där. Annars kanske du måste kolla i webbläsarens hjälp eller söka information på nätet.

Problem med telefongränssnittet eller Tablet för paddor?
Det är en känd bugg i nya gränssnittet för webbmailen i nya versionen. Telefongränssnittet har leverantören av programvaran aviserat kommer att plockas bort. Tabletproblemet hoppas vi att dom åtgärdar och detta är rapporterat som en bugg 2024-02. Problemen består av att det kan vara problem att hitta äldre e-postmeddelanden, likväl som att radera e-post.

Förslag på lösning just nu är att köra desktopläget i webbmailen eller att ansluta med en imapklient för att hantera din e-post.