E-post
Webbmailen har konstigt utseende
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Webbmailen kan man använda på dator, surfplatta, mobiltelefon etc och de har alla olika storlek på skärmen.

På webbmailens inloggningssida kan du välja vilket gränssnitt som ska användas: Dator, Tablet eller Mobil. Om du tycker att layouten är "konstig" - logga ut och kontrollera vad du valt innan du loggar in igen.

Om du redan är inloggad och vill byta gränssnitt kan du göra det via inställningarna som finns vid gubben uppe till höger, eller längst ned på sidan (beror på i vilket läge du är).