E-post
Webbmailens inloggningsruta kommer upp igen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du försöker logga in i webbmailen, men i stället för att komma in så får du upp inloggningsrutan, det går alltså inte att logga in. Då kan du testa att rensa historiken (cache) i webbläsaren, ev kan du behöva starta om webbläsaren efter rensningen.

Hur du gör kan variera lite mellan olika webbläsare, här är några exempel:

Chrome

Klicka på knappen med tre vågräta streck uppe till höger

1. Välj Historik och sen Historik igen

2. Ta bort webbinformation (välj den knappen för att ta bort allt, eller filtrera ut tex "vildmarksdata" i sökrutan)

3. Markera alla eller bara de som hör till webbmailen

4. Klicka på Ta bort valda objekt

Firefox

Klicka på knappen med tre vågräta streck uppe till höger

1. Välj Historik och sen Rensa bort tidigare historik

2. Klicka på Ta bort-knappen

Internet Explorer

Använd inte denna, utan välj en modern webbläsare