E-post
Ändra behörighet på e-postkonto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Domänadministratörer kan lägga till och ändra e-postkonton. Dock kan man inte ändra behörighet på ett konto, t.ex. om en användare ska bli domänadministratör (eller sluta vara det) utan då måste man kontakta supporten (via chatten nere till höger eller e-post till support@vaia.se) och be oss ändra. En domänadministratör kan inte heller ta bort ett annat konto som är domänadministratör, utan då måste vi först ändra till vanlig användare.