Alla samlingarPartner
Hur registrerar man en domän åt en kund
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill hjälpa kunden att registrera en domän direkt, innan webbplatsen är klar så går det bra. För att domänen ska registreras på rätt ägare direkt så börjar man med att registrera kunden. Detta kan du göra från kundzonens startsida, uppe till höger så klickar man på Logga in och där kan man välja att registrera sig.

Skapa kund och sen beställer man under Domäner - Registrera ny domän. Klicka er igenom alla steg i beställningen.
OBS - domänen registreras efter att fakturan blir markerad som betald - snabbast om man betalar direkt med kort.

Viktig info
Om du registrerar domänen i ditt eget namn så måste man sedan göra en överlåtelse/ägarbyte vilket kostar lite olika beroende på toppdomän.