Partner
Hur kopplas en kunds beställning till mig som partner
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunders beställningar ska kopplas till ert partnerkonto så måste beställningen göras via er unika partnerlänk.

Den hittar ni under Partner --> Affiliate, mitt på sidan, ser ut som nedan följt av siffror som är ditt partner-id hos oss:

Den länken kan du använda med fördel och skicka till alla dina affärskontakter!

Den länken ska även användas om partnern lägger order åt kund, börja med att använda länken innan du loggar in som din kund.

Kopplingen kommer även att skapas om du som partner har byggt en webbplats på ditt konto som du sedan gör lansera till kund med.

Detta är en tjänst för dig som är partner hos oss, läs mer här: Partner