Affiliate

Hur du blir affiliate och vad det innebär

Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Grattis! Om du läser det här kanske du redan är kund hos oss. I och med att du är kund hos oss kan du ansöka om att bli affiliatepartner genom oss. I praktiken innebär det att du får en speciell länk med en koppling till dig som du kan dela med dig av i dina kontakter. Så fort en av dina kontakter använder länken för att köpa tjänster av oss som är provisionsgrundande så får du direkt löpande kickback på affären.

Det här är gratis, enkelt och vi har inga som helst andra krav på dig. Blir det en affär så blir det och bäst av allt, vem som helst kan aktivera tjänsten!

Hur kommer jag igång?

När du har skapat ett konto hos oss kan du logga in på kundzonen genom att surfa till https://my.vaia.cloud. Väl inloggad har du ett menyalternativ som heter Partner. Klicka där och sedan på undermenyn "Affiliate" På sidan som kommer fram finns en stor knapp som du trycker på som heter Aktivera partnerkonto.

Så fort du trycker på den kommer du in på din partnersida. På den sidan har du en partnerlänk som du kan använda och lägga ut på din sida, ha i din signatur och dela med dina vänner. Genom att använda denna länk kommer dina kontakter då ge dig kickback på allt dom köper i VAIAs webbshop som är provisionsgrundande. Detta utan att du behöver kunna någonting eller för övrigt lyfta ett finger.

På din partnersida kan du också se statistik på hur många affärer du genererat, refererade kunder och hur mycket kickback du har skramlat ihop.