Distansbackup
Papperskorgen i Distansbackup

Gäller Distansbackup version 9.5 och senare (från nov 2022)

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Från version 9.5 (installerad nov 2022 hos Vaia) så finns det papperskorg. Den är påslagen som standard för alla användares jobb och inställd på 7 dagar.

Via webbgränssnittet (https://secure.distansbackup.se/) så kan man ändra detta på sina backupjobb (finns under Användare) och du hittar inställningen inne på resp jobb under Annat och så längst ned på den sidan.

Vill du se hur mycket data som används för resp jobb kollar du under Statistik och fliken Översikt. Första siffran visar mängden och den andra är antal filer. Det som ligger i papperskorgen räknas INTE med i använd kvota.

Papperskorgen går inte att tömma manuellt, utan töms vid jobben: säkerhetskopiering, dataintegritetskontroll, frigörande av utrymme och radera säkerhetskopierade data (de tre sista hittar du i klienten under Verktyg).

Om du vill läsa mer så hittar du dokumentation (engelska) hos Ahsay KLICKA HÄR

User Guide, sid 114-115 klicka här

Version 9 nyheter, sid 56-59 klicka här