Partner
Partnerinloggning till kundens kundzon
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att en partner, eller någon annan som hjälper kunden, ska kunna logga in till kundens kundzon så behöver denne vara användare på kunden. Det är den kundinloggning som är ägare som har behörighet att lägga till fler användare. Detta beskrivs här: https://intercom.help/vaia/sv/articles/6550401-lagga-till-anvandare-i-kundzonen

Den som är premiumpartner och har byggt en webbplats på sitt konto, men sedan gör lansera till kund kommer att bli användare på den kunden.