Microsoft Office 365
Autosvar på delad postlåda

Detta gäller delade postlådor (shared mailbox) i MS365.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den som är medlem i en delad postlåda kan redigera autosvar (och andra inställningar) genom att logga in på 365-webben (tex via https://www.office.com/) och sedan via profilbilden uppe till höger välja att öppna en annan postlåda (Open another mailbox).

En ny flik öppnas med den postlådans mappar mm och uppe till höger har man då kugghjulet/inställningar där man hittar de som gäller för denna postlåda. Gå in där och sök rätt på autosvar. Du ändrar då autosvaret för den delade postlådan (dvs INTE på ditt eget konto).

För den som är administratör i MS365 Exchange så kan man även göra detta enligt denna artikel: länk till MS-artikel