Microsoft Office 365
Regler på delad postlåda i 365

Beskrivning på hur man skapar reglera på delade postlådor i MS365

Christina Jönsson avatar
Skrivet av Christina Jönsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När man har e-postadresser som tillhör en sk delad postlåda (shared mailbox) i MS365 så går det normalt inte att logga in direkt på det kontot utan de personer som har behörighet att använda kontot kommer åt det via sin egen inloggning.

1. Logga in på 365-webben (tex https://office.com) med ditt eget konto

2. Klicka på profilbilden uppe till höger

3. I menyn ser du då Öppna en annan postlåda (Open another mailbox), klicka där

4. Skriv in namnet eller adressen för den postlåda du vill öppna

5. Den delade postlådan öppnas i ny flik

6. Klicka på kugghjulet uppe till höger för att öppna inställningarna

7. De inställningar du ser nu hör till den delade postlådan

8. Klicka på Regler (Rules) och skapa de regler som ska gälla för den delade postlådan

9. Klart!