E-post
Problem med webbmailen i telefon eller paddan

Bug gällande webbmail i telefon eller tablet gränssnittet

Niklas avatar
Skrivet av Niklas
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Det är en känd bugg i nya gränssnittet för webbmailen i nya versionen. Telefongränssnittet har leverantören av programvaran aviserat kommer att plockas bort. Det är helt enkelt inte tänkt att du ska köra webbmail i din telefon framöver.

Tabletproblemet hoppas vi att dom åtgärdar och detta är rapporterat som en bugg 2024-02. Problemen består av att det kan vara problem att hitta äldre e-postmeddelanden, likväl som att radera e-post.

Förslag på lösning just nu är att köra desktopläget i webbmailen eller att ansluta med en imap-klient för att hantera din e-post.