Verkopers
Overige
Wat als het product wat ik aan jullie verkoop gestolen blijkt te zijn of een imitatieproduct is?
Wat als het product wat ik aan jullie verkoop gestolen blijkt te zijn of een imitatieproduct is?
Lotte avatar
Geschreven door Lotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze professionele software geeft het direct aan wanneer een product nep is. In geval van een gestolen goed of een imitatieproduct zullen wij direct een melding maken bij de verantwoordelijke autoriteiten en het toestel aan hen overhandigen!