Alle collectiesVerkopersVerzenden
Hoe verzend ik mijn toestel op een juiste en veilige manier?
Hoe verzend ik mijn toestel op een juiste en veilige manier?
Lotte avatar
Geschreven door Lotte
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stap 1.

Zet je apparaat terug naar de fabrieksinstellingen en verwijder iCloud, Google, Samsung en alle andere accounts. Dit zorgt ervoor dat al je persoonlijke gegevens worden verwijderd en de volgende eigenaar je product kan gebruiken.

Lukt het niet? Neem dan contact met ons op.

Stap 2.

Maak een foto van je toestel voordat je het inpakt.

Stap 3.

Als je de originele doos van het apparaat nog hebt dan kun je deze gebruiken, maar plaats het altijd in een extra, stevige en onherkenbare doos voor extra veiligheid en beveiliging tijdens het transport. Als de originele doos niet beschikbaar is, geen probleem. Zoek een geschikte stevige doos die niet te groot is. Gebruik zeker geen envelop, dat is niet stevig genoeg.

Stap 4.

Heb je nog accessoires van de telefoon die je niet meer gaat gebruiken? Alles is welkom. We kunnen er altijd wel iemand blij mee maken en anders recyclen we ze voor je.

Stap 5.

Zorg ervoor dat het apparaat niet beweegt in de doos. Dit voorkomt schade tijdens transport. Je kunt oude kranten, keukenpapier of andere zachte materialen gebruiken om lege ruimtes op te vullen.

Stap 6.

Sluit de doos goed af met plakband. Plak het verzendlabel op de doos en maak een foto van de doos voordat je deze verzendt.

Stap 7.

Breng je pakket naar een PostNL-locatie. De dichtstbijzijnde locatie kun je vinden op postnl.nl/locatiewijzer. Na het afgeven van het pakket ontvang je een verzendbewijs. Bewaar dit verzendbewijs goed of maak er een foto van.

Stap 8.

Zwaai je pakketje uit en verheug je alvast op de euro's die je binnenkort op je bankrekening kunt verwachten! Je ontvangt bericht van ons zodra we je pakket hebben ontvangen.