MUUT KYSYMYKSET
Teknilliset virheet
En voi lisätä tuotteita ostoskoriin?
Meiju Ketola avatar
Tekijä: Meiju Ketola
Päivitetty yli viikko sitten

Yritätkö lisätä tuotteita ostoskoriin, mutta mitään ei tapahdu? Tämä riippuu todennäköisesti siitä, että tietokoneesi on asetettu niin, että se ei hyväksy evästeitä (cookies) sellaisina, kuin niiden on oltava (käyttäjänimesi ja tuotteesi tallennetaan evästeisiin).

Googlella on ohje evästeiden ja SSL:n käyttöönottamisesta useissa eri selaimissa. Tämä ohje löytyy alla olevan linkin kautta: https://support.google.com/adsense/answer/35730?hl=fi