LEVERANSE
Hvor er min pakke?

Vill du kunne søke etter hvor din pakke befinner seg? Vi har verktøyet for dette!

Silje avatar
Skrevet av Silje
Oppdatert over en uke siden

Har du lagt en ordre, men ennå ikke mottatt din pakke? Har du fått en leveransebekreftelse, men vet ikke hvor pakken befinner seg?

Vi har et verktøy på vår hjemmeside der du enkelt kan søke opp hvor din pakke har blitt av. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle i din epostadresse og ordrenummer.

Du finner dette verktøy gjennom å klikke på bildet oven eller via linken:
https://www.color4care.no/index.php?controller=ordertracker