ØVRIGE SPØRSMÅL
Hvordan stille inn tid og alarm på den digitale klokken?
Silje avatar
Skrevet av Silje
Oppdatert over en uke siden

Har du nettopp mottatt den nye fine digitale klokken din fra oss, men vet ikke hvordan du skal stille inn den? Eller kanskje du har slått på timealarmen, men vet ikke hvordan du skal slå den av igjen? Nedenfor finner du all informasjonen du trenger å vite om hvordan du stiller inn og bruker klokken din!

Når du mottar den nye klokken din, kan det være bra å bruke følgende instruksjoner:

Klokken har 4 forskjellige knapper. Vi har kalt disse L1, L2 (L = Venstre side), R1 og R2 (R = høyre side).

Trykk på L1 for å starte displaybelysningen.

Trykk R1 for å se datoen.

Still inn tid / dato / ukedag:

• For å starte tidsinnstillingsfunksjonen, trykk L2 tre ganger til sekundene blinker. Trykk på R1 for å stille inn sekunder.

• Trykk R2 en gang for å komme til minutter, trykk R1 for å stille minutter.

• Trykk på R2 igjen for å komme til timer, trykk deretter på R1 til det står H og still inn timen.

• Trykk R2 en tredje gang for å gå videre til datoen, trykk R1 for å stille inn datoen.

• Trykk R2 igjen for å gå til måned, trykk R1 for å stille måned.

• Trykk R2 en femte gang for å gå videre til ukedag. Trykk R1 for å stille inn riktig ukedag. Trykk på L2 og du er ferdig med alle innstillingene.

Alarm:

For å slå på / av alarmen, trykk og hold inne R1 og R2 samtidig. Når alarmen er aktivert, er symbolet synlig fra en liten bjelle.

Timealarm:

Hvis ukedagene er synlige samtidig som det lille symbolet på en bjelle, betyr det at du har aktivert en alarm som piper hver time.

For å slå av timealarmen, trykk og hold nede R2 og L2 til ukedagene forsvinner fra displayet.

Stoppeklokke:

• Trykk på L2 for å vise stoppeklokkefunksjonen.

• Trykk R1 for å starte / stoppe tiden

• Trykk på R2 for å tilbakestille

• Trykk på L2 igjen for å gå tilbake til normal tidsvisning