ÖVRIGA FRÅGOR
Tekniska fel
Mina artiklar sparas inte i varukorgen?
Silje avatar
Skrivet av Silje
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Försöker du lägga en artikel i varukorgen men det händer ingenting? Lugn, det beror i
99 fall av 100 på att din dator är inställd på att inte acceptera s.k. cookies vilket den måste vara (ditt användarnamn och dina varor lagras i cookies).

Google har en fin lista över hur du aktiverar Cookies och SSL i flera olika webbläsare. Denna lista hittar du på svenska via länken nedan: https://support.google.com/adsense/answer/35730?hl=sv