LEVERANS
Vart är mitt paket?

Vill du kunna söka efter vart ditt paket befinner sig? Vi har verktyget för detta!

Silje avatar
Skrivet av Silje
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du lagt en order men ännu inte mottagit ditt paket? Har du fått en leveransbekräftelse men vet inte vart paketet befinner sig?

Lugn - vi har ett verktyg på vår hemsida där du enkelt kan söka upp vart ditt paket tagit vägen. Det enda du behöver göra är att fylla i din mailadress samt ordernummer.

Du finner detta verktyg genom att klicka på bilden ovan eller via länken:  https://www.vardvaskan.se/index.php?controller=ordertracker