ÖVRIGA FRÅGOR
Produktfrågor
Kan man gravera sitt stetoskop/klocka hos er?
Silje avatar
Skrivet av Silje
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Tyvärr erbjuder vi i dagsläget inte gravering på stetoskop/klockor vid köp hos oss - men vi brukar rekommendera kunder som önskar få sin produkt graverad att ta med den till en lokal guldsmed som ofta har möjlighet att utföra gravyr på stetoskop, klockor och liknande.

Garantin på produkten påverkas inte av att man graverat sin produkt så länge graveringen utförts på ett fackmannamässigt sätt och inte skadat produktens funktion. Spara därför ditt kvitto från graveringstillfället så du kan uppvisa även det vid en eventuell garanti/reklamation.

Tänk på att rätten att returnera produkten försvinner om du väljer att gravera det så prova alltid produktens funktion innan du graverar den.

Observera också att vi inte ersätter kostnaden för ny gravering vid en eventuell reklamation samt att reklamationer kopplat till skador som uppstått på grund av gravering alltid nekas.