Returnera via Budbee? Gör så här!
Silje avatar
Skrivet av Silje
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Om du behöver skicka tillbaka en vara, gå till din order i appen och klicka på "Boka retur"

2. Välj om du vill att paktet hämtas vid din dörr eller via ett paketskåp, Budbee box. Förpacka varan väl!

3. Om du väljer Budbee Box så får du en pinkod som du kan använda under 2 timmar i ett specifikt skåp. Om du missar tiden så kan du alltid boka en ny via appen

4. Vill du att paketet hämtas vid din dörr? Använd appen och boka en upphämtningstid och välj om du vill lämna över varan själv eller lämna den utan för din dörr.