Log in op uw account op vectera.com/login. Indien u reeds ingelogd bent, wordt u automatisch doorverwezen naar het dashboard.

1. Ga naar vectera.com/scheduling of klik op Scheduling aan de linkerzijde van de pagina:

2. Klik op ‘Get started: connect your calendar’. Een pop-up opent:

3. Selecteer Exchange als provider van uw agenda.

4. Vul de login- en server-gegevens in van het account waar uw kalender aan verbonden is. Ga akkoord met de Gebruikersvoorwaarden en het Privacybeleid.

5. Klik op "Exchange account koppelen".

6. Uw agenda in Exchange is nu gekoppeld aan Vectera. Proficiat!

Klik hier om nu uw publieke afsprakenpagina te configureren.