Du kan formatere teksten på følgende måte:

1. Logg inn på MinMemoria i nettleseren, og åpne Memoriaprofilen.

2. Gå til Livshistorie.

3. Trykk på Opprett for å opprette et nytt innlegg, eller klikk på et eksisterende innlegg, og så på Rediger øverst til høyre.

I hovedfeltet der du skriver historien, finner du flere formateringsverktøy.

• Paragraph: her kan du endre stil på teksten (overskrift eller paragraf.)

• B, I, U: gjør teksten fet (B), kursiv (I) eller understreket (U).

• Punktliste: lag en liste som denne beskrivelsen.

• Nummerering: lag en nummerert liste som starter med 1.

• Pil mot venstre: angre. Pil mot høyre: omgjør angring.

• Justering av tekst: juster all tekst til venstre, på midten eller til høyre.

Disse tre knappene helt til høyre har noen ekstrafunksjoner:

Les mer om disse funksjonene her.

Se gjerne vår tipsside for eksempler på hvordan et innlegg kan se ut.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.