MinMemoria
Livshistorie
Formatere teksten i Livshistorie

For å gjøre en historie mer lesevennlig kan du formatere den med overskrifter, punktlister og lignende.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Du kan formatere teksten på følgende måte:

1. Logg inn på MinMemoria i nettleseren, og åpne Memoriaprofilen.

2. Gå til Livshistorie.

3. Trykk på Opprett for å opprette et nytt innlegg, eller klikk på et eksisterende innlegg, og så på Rediger øverst til høyre.

I hovedfeltet der du skriver historien, finner du flere formateringsverktøy.

• Paragraph: her kan du endre stil på teksten (overskrift eller paragraf.)

• B, I, U: gjør teksten fet (B), kursiv (I) eller understreket (U).

• Punktliste: lag en liste som denne beskrivelsen.

• Nummerering: lag en nummerert liste som starter med 1.

• Pil mot venstre: angre. Pil mot høyre: omgjør angring.

• Justering av tekst: juster all tekst til venstre, på midten eller til høyre.

Disse tre knappene helt til høyre har noen ekstrafunksjoner:

Se gjerne vår tipsside for eksempler på hvordan et innlegg kan se ut.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig i web-applikasjon. Les mer her.