MinMemoria
Livshistorie
Legg bilde, lenke eller video til i livshistorieinnlegg

Gjør historien mer levende med visuelle elementer.

Oppdatert over en uke siden

Berik innleggene med visuelle virkemidler. Du kan legge til bilde, youtubevideo eller ekstern lenke på følgende måte:

1. Logg inn på MinMemoria i nettleseren, og åpne Memoriaprofilen.

2. Gå til Livshistorie.

3. Trykk på Opprett for å opprette et nytt innlegg, eller klikk på et eksisterende innlegg og så på Rediger øverst til høyre.

Disse knappene lar deg legge til bilder, lenker eller video:

Lenke-knappen: lag en knapp inne i historien, som lenker til en annen side. Marker teksten du vil gjøre om til en knapp, og lim inn lenken i URL-feltet.

Vi anbefaler å velge "open link in...New window".

Trykk Save.

Når du har fullført vil teksten du markerte se slik ut:

Bildeknappen lar deg sette bilder inn i historien. Du kan kun legge til bilder som allerede er lastet opp i et album.

Video-knappen: legg en youtube-video inn i innlegget. Her har du mulighet til å dele musikkvideoer, eller annet innhold som hovedpersonen vil like, som du finner på YouTube.

Kopier lenken fra filmen, og lim den inn i URL-feltet. Trykk Lagre. Videoen vil kunne spilles av i selve innlegget.

Merk at YouTube er en ekstern leverandør, og at MinMemoria ikke har ansvar for leveranse eller kvalitet på deres tjeneste.

Se gjerne vår tipsside for eksempler på hvordan et innlegg kan se ut.