MinMemoria
Gjestebok
Publisere hilsen, bilde og video

Du kan sende en hilsen fra forsiden av MinMemoriaprofilen.

Oppdatert over en uke siden

Åpne profilen du vil skrive et innlegg i, og gjør følgende:

1. Gå til Forsiden

2. Trykk i tekstfeltet

3. Skriv meldingen din, og last eventuelt opp bilder og filmsnutter som du vil legge ved. Se flere detaljer om dette nedenfor.

1. Trykk på Last opp hvis du ønsker å legge til bilder og filmsnuttet

4. Trykk på Send

Vil du legge til bilder eller videoklipp i innlegget?

Når du skriver et nytt innlegg, som beskrevet over, kan du laste opp bilder og videoklipp som legger seg sammen med teksten du skriver.

De fleste mobiler/nettbrett vil da la deg velge mellom eksisterende bilder/filmer, eller å ta nytt bilde/ny video der og da. Merk at dette kan variere fra enhet til enhet.