Triggo
Triggo-gruppe
Invitere andre til en Triggo-gruppe

Du kan invitere andre til Triggo-gruppen i appen.

Oppdatert over en uke siden

Dette gjør du på følgende måte:

1. Logg inn i Triggo

2. Gå til gruppeinformasjon. Du finner knappen Åpne gruppeinformasjon på to måter: du kan trykke på profilbildet øverst til høyre på forsiden, eller på menyknappen øverst til venstre.

3. Bla deg ned til listen over brukere med tilgang. Trykk på Inviter ny bruker.

4. Velg om den nye brukeren skal ha medlems- eller administratorrettigheter.

5. Legg inn telefonnummeret til den du vil invitere, trykk så på send invitasjon.

Personen du har invitert vil nå motta en SMS fra Triggo. Der vil det stå en invitasjonskode som personen kan bruke for å komme i gang.

Her viser vi deg hvordan dette gjøres:

Lurer du på om du skal velge administrator eller medlem? Les mer her.