Ulike tilgangstyper

I Triggo kan du ha to typer tilgang til en gruppe: medlem eller administrator.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Medlem:
Et medlem kan se gruppeinformasjon, og bruke Triggo som representant av gruppen.

Adminstrator:
En administrator kan gjøre det samme som et medlem, og i tillegg invitere nye brukere.

Hva skal jeg velge?

Hvis du inviterer noen til å bli administrator er det viktig å tenke over at den du inviterer også vil kunne invitere andre. Vi anbefaler å ikke invitere for mange administratorer for å ha kontroll på hvem/hvor mange som har tilgang til Triggo-gruppen.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du er usikker.