Triggo
Løyper
Gjennomføre løype

Du kan aktivere løype på alle runder som har mulighet for dette.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Start med å velge en runde fra forsiden. Huk av for at du ønsker å gjennomføre runden med en løype.

Trykk på en løype i listen for å velge den.

Etter du har valgt løype kan du lese litt om den. Du kan også studere løypen nærmere på kartet, og finne ut hvor postene ligger.

Når du er klar for å sette i gang, trykker du på Start runden.

Når du har startet runden, får du vite hvor første post er. Du kan se både posten og din egen posisjon på kartet, og du kan se et bilde og et hint om hvor posten befinner seg.

• Hvis posisjonen din ikke oppdateres automatisk, kan du trykke på Sjekk om du er fremme for å tvinge frem en oppdatering.

• Trykk på symbolet øverst til venstre i kartet for å vise kartet i fullskjerm.

• Trykk på GPS-symbolet for å sentrere kartet rundt din posisjon.