Avspilling uten internett-tilgang

Du kan laste ned videoer for å lagre dem på nettbrettet eller mobilen.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Avspilling uten internett-tilgang krever at du benytter Digitale opplevelser sin app.

1. Last ned filmer du ønsker å bruke uten internett

• Velg filmen du ønsker å laste ned.

• Trykk på nedlastingsikonet oppe i venstre hjørne til filmen for å laste den ned.

2. Slå på frakoblet modus for å se på filmer uten internett

• Gå til innstillinger for å aktivere frakoblet modus.

• Alle filmer du har lastet ned vil vises når frakoblet modus er aktivert.

• Nedlastede filmer vil være tilgjengelig frem til du sletter de selv.

Slå av frakoblet modus for å se filmer du ikke har lastet ned

• Når frakoblet modus er aktivert vil du kun se filmer du har lastet ned.

• For å se filmer du ikke har lastet ned, må du slå av frakoblet modus.

• Slå av frakoblet modus ved å gå til innstillinger oppe i venstre hjørne.