Digitale opplevelser (tidligere Televindu)
Ofte stilte spørmål
Problemer med å logge inn på Digitale opplevelser?

Dette skyldes vanligvis feil brukernavn/passord, eller at appen må oppdateres.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Glemt passord?

1. Gå til Televindu.app.

2. Skriv inn e-postadressen som brukernavnet deres er knyttet til. Ta kontakt dersom du ikke vet hvilken e-postadresse som brukes.

3. Trykk på Opprett passord.

4. Følg videre instrukser.

Husk å informere alle som benytter brukeren om det nye passordet deres.

Kommer du fortsatt ikke inn?

Oppdater Televindu på alle nettbrett og mobiltelefoner (gjelder kun på nettbrett og telefon)

1. Åpne App store/Play store.

2. Søk på Digitale opplevelser.

3. Trykk på Digitale opplevelser.

4. Trykk på Oppdater.

Dersom du ikke ser noen oppdateringsknapp, betyr det at Televindu allerede er oppdatert. Husk at oppdateringen må gjennomføres på alle nettbrett og mobiltelefoner som dere bruker til Televindu.

Fjern informasjonskapsler til Televindu

Mobil:

1. Åpne Televindu og trykk på "Logg inn".

2. Trykk på ikonet med tre prikker under hverandre øverst ved høyre hjørne.

3. Trykk på informasjonsikonet.

4. Trykk på "informasjonskapsler.

5. Trykk på søppelbøtten for å fjerne alle informasjonskapsler.

Med datamaskin:

1. Trykk på låseikonet til venstre i nettadressefeltet.

2. Trykk på "informasjonskapsler".

3. Merk alle informasjonskapsler og trykk på "Fjern".