Logg inn i VilMer Opplevelser

For å bestille eller bidra med aktivitet må du logge inn

Oppdatert over en uke siden

Slik logger du inn:

1. Gå til VilMer.no, og trykk på Logg inn øverst til høyre på siden.

2. Velg den metoden du ønsker å bruke for å logge inn. Du kan velge:

• Innlogging med mobilnummer: fyll inn mobilnummer og fullfør med engangskoden du får tilsendt på SMS.

• E-post: fyll inn e-postadresse og skriv inn ditt passord.

Lag et passord

Hvis du ikke har et passord eller har glemt passordet ditt kan du enkelt lage et nytt passord.

1. Fyll inn din e-postadresse.

2. Trykk på "Lag nytt passord".

3. Du får en tilbakestillingskode på e-post. Husk å sjekke mappen for søppelpost.

4. Skriv inn tilbakestillingskoden

5. Lag et nytt passord.

Opprett ny bruker

Har du ikke en bruker fra før, kan du enkelt opprette en ny bruker.

1. Fyll inn din e-postadresse eller mobilnummer

2. Fyll inn navn, og velg et passord. Legg gjerne til flere e-postadresser og mobilnummer, du kan bruke de til å logge inn i fremtiden.

Når du har logget inn kan du bidra eller bestille aktivitet. Les mer om dette her: