Last ned VilMer til mobil/nettbrett

VilMers web-applikasjon kan lagres på hjem-skjermen, slik at den alltid er lett tilgjengelig.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

På de fleste nettbrett/mobiler kan du lagre en snarvei til VilMer web-applikasjon på din hjemskjerm. Da vil denne ligge sammen med de andre appene dine, og være lett tilgjengelig når du trenger den.

Fremgangsmåten varierer noe fra enhet til enhet, men her er de vanligste metodene:

iPhone eller iPad:

1. Åpne nettleseren Safari

2. Åpne VilMer.no. Gå til siden du bruker mest, f.eks. Finn og bestill aktivitet eller Min innboks.

3. Trykk på del-knappen:

Action navigation bar and tab bar icon
  4. Trykk så på "Legg til på Hjem-skjermen".

Android-enhet (Samsung, Huawei, Sony osv.):

1. Åpne nettleseren Chrome

2. Åpne VilMer.no. Gå til siden du bruker mest, f.eks. Finn og bestill aktivitet eller Min innboks.

3. Trykk på de tre prikkene øverst til høyre på siden

4. Trykk på Legg til på startsiden.

Appen vil se slik ut på hjem-skjermen:

Se hvordan du utforsker og bestiller en aktivitet som passer for dere her.