Opplevelser
For bestillere og helsepersonell
Tips til utforsking av aktiviteter og opplevelser

Se hvordan du kan finne en opplevelse som passer for dere.

Oppdatert over en uke siden

VilMer Opplevelser har et bredt mangfold av aktiviteter og opplevelser som du kan velge mellom.

Når du utforsker mulighetene kan du bruke filter eller søk for å finne aktivitetsprofiler som passer deres behov.

Du kan bruke disse filtrene:

Det er mulig å velge flere alternativer i hvert av filtervalgene.

• Sted:

Avgrens søket ved å finne aktiviteter og opplevelser i din kommune.

• Tid:

Du kan velge mellom fire tidsvinduer: ukedager, helg, dagtid og kveldstid.

• Kategori:

Velg mellom et bredt mangfold av kategorier som aktiviteter med dyr eller barn og ungdom, dans, natur, historie, musikk osv.

• Brukergruppe:

Velg hvem som skal delta eller hvor aktiviteten skal skje, så får du kun opp resultater som passer for dere.

I tillegg til filtrene kan du bruke søkefunksjon. Her kan du søke på hva du vil, f.eks. "hund" eller "konsert", så viser vi de resultatene som passer ditt søk.

Når du har bestemt deg for en aktivitetsprofil kan du åpne den, og så trykke på Send melding for å avtale tidspunkt. For digitale aktiviteter som er tilgjengelig hele tiden trykker du isteden på Vis innhold.