Opplevelser
Kom i gang med VilMer Opplevelser
Utforsk og bestill aktivitet eller opplevelse

Her viser vi hvordan du utforsker og bestiller aktiviteter i Opplevelser.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

VilMer Opplevelser har et bredt mangfold av aktiviteter og opplevelser som du kan velge mellom.

Vi viser deg hvordan du bruker VilMer Opplevelser, steg for steg:

1. Gå til vilmer.no og trykk på "Finn Opplevelser" i menyen

2. Filtrer på sted for å se hva som er tilgjengelig i ditt område

3. Du kan også filtrere på tidsvindu, brukergruppe og kategori (valgfritt)

4. Utforsk aktiviteter og opplevelser

5. Åpne en profil for å lese mer

6. Trykk på "send melding" for å kontakte den frivillige. Forespørselen du sender bør inneholde ønsket tidspunkt, gruppestørrelse ved gruppeaktivitet og annen relevant informasjon. Vennligst ikke del sensitive opplysninger.

7. Du får varsel på SMS så snart du får svar på meldingen.

• Husk at du må være innlogget for å bestille.

• VilMer sender ut påminnelse om aktiviteten når det nærmer seg.

• Husk å ta bidragsyteren godt imot, og del gjerne bilder med oss gjennom vår opplastingsportal, eller på din lokale Facebook-gruppe.

Usikker på hva du skal velge? Få tips til søk og utforsking.

Ønsker du noen enkle tips til gjennomføring av bestilling? Les mer her.