Triggo
Brukerkonto
Opprette brukerkonto i Triggo

Her viser vi hvordan du legger inn invitasjonskoden og oppretter bruker.

VilMer kundeservice avatar
Skrevet av VilMer kundeservice
Oppdatert over en uke siden

Når du mottar invitasjon til en Triggo-gruppe får du en invitasjonskode som består av seks tegn og kan inneholde både tall og bokstaver.

Har du ikke fått en invitasjon? Se her.

For å registrere din brukerkonto, og legge inn invitasjonskoden, gjør følgende:

1. Åpne Triggo-appen på nettbrett eller mobil.

2. Skriv inn brukernavn

• Mottok du invitasjonskoden på SMS? Skriv i så fall mobilnummer.

• Mottok du invitasjonskoden på e-post? Skriv i så fall e-postadressen du mottok den på.

3. Skriv inn den sekssifrede invitasjonskoden

4. Legg inn navn og lag et passord

5. Fullfør registreringen, og du er klar for å bruke Triggo.

Se hvordan dette gjøres i appen: