VilMer Opplevelser tilbyr en rekke digitale opplevelser. Disse kan du finne her.

Bruk filtrene for å finne digitale opplevelser som passer ditt behov. Her kan du lese mer om hvordan du finner innhold basert på sted, tema og andre kriterier.

Utstyr dere trenger

• Smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC med internett-tilgang.

• TV eller storskjerm, om dere ønsker å sitte i grupper.

• Kabel som kobler enheten til TV, f.eks HDMI og adapter (apple: Lightning HDMI-adapter, android:USB-C/Micro-USB HDMI-adapter).

Vis innhold på storskjerm

1. Åpne aktiviteten på PC, mobil eller nettbrett

2. Koble enheten til TV eller storskjerm

3. Kos dere med digitale opplevelser.